Juniore Stoje među 16 u Hrvatskoj

JUNIORI KK STOJA KVALIFICIRALI SU SE NA POLUZAVRŠNICU PRVENSTVA HRVATSKE

 

Izborili su ulazak u 16 najboljih ekipa Hrvatske

Juniori Stoje napravili su još jedan sjajan rezultat plasmanom na Poluzavršni turnir prvenstva Hrvatske koji će se održati od 05.-07.05.2023. u četiri različita grada.

Nakon osvajanja prvog mjesta u županijskoj ligi, ekipa Stoje kvalificirala se u polufinale međužupanijske lige gdje se je susrela sa drugoplasiranom ekipom Primorsko-goranske županije, KK Crikvenicom.

Prvi susret koji je odigran u gostima, ekipa Stoje dobila je rezultatom 94:76 i već tada ukazala da bi uz Kvarner 2010 mogla postati sudionikom finalne utakmice koja obje momčadi vodi na poluzavršnicu prvenstva Hrvatske.

Drugu utakmicu nije bilo moguće odigrati zbog obaveza i priprema KK Crikvenica na kvalifikacijskom turniru za popunu A1 Prve muške lige pa je stoga Stoja ušla u finale i time zasluženo osigurala odlazak na poluzavršnicu.

Finalni susret protiv ekipe Kvarnera 2010 koji odlučuje o startnim pozicijama te rasporedu grupa, odigrat će se u četvtrtak 27.04.2023. na neutralnom terenu u Pazinu s početkom u 20:30 sati.

Mladi košarkaši Stoje i njihovi treneri su svojim napornim radom i sjajnim prezentacijama obradovali sve vjerne ljubitelje košarke te će prezentirati Pulu i Istru na predstojećoj poluzavršnici prvenstva Hrvatske.

Juniori KK Stoja:

Nikola Rojnić, Dino Blažević, Martin Banko, Diego Sošić, Diego Šćulac, Roko Cetina, Sven Lenđel, Jan Babin, Petar Ivančić, Noel Mardešić, Pino Cukerić, Vito Mlatac, Dino Tanović, Saša Brkić i David Lunko.

Trener: Marko Kovačević

Pomoćni trener: Mario Lukin      

footer_istra.png

Copyright © 2022 Košarkaški savez Istarske županije - Design & Development By LCSTUDIO