U-11 košarkaši Stoje osvojili turnir u Pazinu

Ovog je vikenda u Pazinu odigrano 15 lijepih košarkaških utakmica kategorije U 11, u sklopu košarkaškog turnira u organizaciji KK Pazin.

Najprije su prva dva dana četiri ekipe odigrale utakmice po skupinama. U jednoj skupini domaćini su u prvoj utakmici izgubili sa pristojnih 11 razlike od odlične ekipe Stražišće iz Kranja. Nakon toga Stražišće i Pazin dobili su Olivu iz Vodnjana i Cres, dok je Oliva bila bolja od Cresa. 

U drugoj skupini Stoja predvođena odličnim 185 cm visokim Emanuelom Butković velikim potencijalom bila bolja od ekipe Crikvenice  pojačane Kastvom) FSV-om iz Rijeke i Poreča. U primorskom derbiju Crikvenica je pobjedila FSV, dok je Poreč najmlađa ekipa turnira izgubila sve tri utakmice.

KK_STOJA.jpg

Posljednjeg dana turnira u borbi za broncu Pazin je dobio Crikvenicu  rezultatom 38-33, dok su košarkaši Stoje u finalu slavili proti ekipe Stražišće iz Kranja rezultatom 50-45. 

Peto mjesto zauzela je ekipa Olive i Vodnjana, šesti su bili riječki FSV-ovci dok su sedmo i osmo mjesto zauzeli Poreč i Cres.

Najljepše od svega je zadovoljnih stotinjak igrača u 8 ekipa. Posebno treba pohvaliti Darija Lukšić koji je organizirao turnir uz pomoć Tedija Daus, Jerka Ćus, Mateja Oplanića, Iana Juričić, braću Leona i Aleksa Travalju te Ivana i Marka Guerina, Lovru Burića, Marka Daus, Andriju Androšića,  Matu Udovičič i Tina Čotar.

footer_istra.png

Copyright © 2022 Košarkaški savez Istarske županije - Design & Development By LCSTUDIO